SignalSET – trådlöst system undvik butiksträngsel

Undvik köbildning och butiksträngsel med SignalSET.

 Detta kräver en viss organisation av kunder som går in i butiker, mottagningar och alla offentliga byggnader. WERMA Signaltechnik kan erbjuda en enkel lösning med sin trådlösa SignalSET, den optimala lösningen för publikhantering och åtkomstkontroll.
Systemet indikerar för personer som väntar vid ingången till butiken eller byggnaden om det är säkert att komma in med hänsyn till antalet personer som redan kan vara inne.
Produkten är idealisk inte bara för stormarknader utan även för mindre butiker, apotekare, läkarmottagningar, publikevenemang och otaliga andra offentliga byggnader där åtkomstkontroll är nödvändig för att säkerställa personalens och allmänhetens hälsa och säkerhet.

Grönt ljus - säkert att komma in
Trafikljussatsen består av ett trådlöst styrt Signaltorn med röda och gröna lampor installerade utanför ingången som styrs av en anställd i ingången som använder en trådlös fjärrkontroll för att byta från rött till grönt med en extra indikator som visar “Stig på ”eller “Vänta ”.
Redo för omedelbar användning med "plug and play"
Systemet är väldigt enkelt och snabbt att installera. Allt du behöver göra är att ansluta lampan till ett eluttag utanför. Om det inte finns ett externt uttag tillgängligt kan ett valfritt kit levereras med ett USB-terminalelement som kan drivas av en vanlig USB-Power bank.
Belysningen kan installeras med väggfäste fäst vid en vägg. Andra monteringsalternativ finns tillgängliga. Trafikljuset kan också utrustas med ett så kallat ljudelement, MP3, som är en enhet som du enkelt kan spela in ett lämpligt meddelande / instruktion eller ljudfil på. 

Finns hos grossist: E5373221 SIGNALSET RÖD/GRÖN TRÅDL. 230V. E5373222 SIGNALSET RÖD/GRÖN TRÅDL. USB samt E5373223 Stativ till SignalSET