DC Kontaktorer för batteriapplikationer

DC Kontaktor från teknikledaren Schaltbau
C310 från Schaltbau en ny serie kontaktorer för DC applikationer upp till 1000V DC.
Tekniken för ljusbågseliminering bygger på innovativ design och permanentmagneter. Klarar kontinuerlig termisk ström på 150, 300 eller 500A, oberoende av strömriktning.
Med hög kapacitet på till- och frånslag, -korslutningsström och goda egenskaper för chock och vibration samt luftbaserad ljusbågseliminering erbjuder Schaltbau med C310 serien ett tillförlitligt alternativ till konventionella gasfyllda kontaktorer. Låg energiförbrukning på standardenheten, finns även som bistabil variant med noll förbrukning i ändlägena. Schaltbau har utvecklat och tillverkat DC kontaktorer för tåg och industriapplikationer sedan 40-talet där C310 är senaste tillskottet för säker eliminering av ljusbåge. För likströmsapplikationer såsom, batteri- och solcellssystem, energilagring, växelriktare, el- och batteridrivna fordon. 

INKOM har byggt en mikrohemsida kring dc kontaktorer, titta gärna in www.dckkontaktorer.sePDF

INKOM Energi presentation
DC Kontaktorer
Strömmätning

PDF

Datablad
DC Kontaktorer, C310


PDF

DC UNDER CONTROL
Applikationer

 
 

Industrikomponenter AB, Inkom, levererar elektromekaniska- och elektroniska komponenter inom Norden till olika applikationer såsom: tåg, anläggningsmaskiner, militärt, marint, automationsutrustning och kranar. Vi arbetar med ledande internationella leverantörer och vi levererar inom hela Norden från eget lager i Kista.

Industrikomponenter AB
Österögatan 2, SE-164 40 Kista
Tel: +46 (0)8-514 84 400
Fax: +46 (0)8-514 84 401
E-post: info@inkom.se
Org.nr: 556111-8505