Om Industrikomponenter AB

Industrikomponenter AB bildades 1967 och vi som idag arbetar på bolaget har lång erfarenhet och stor teknisk kunskap om de produkter vi marknadsför. Vårt arbetsområde är hela Norden där vi utgår från kontoret som finns i Kista. Här har vi även vårt lager och härifrån ser vi till att våra kunder får sina varor i utsatt tid. Vårt väl inarbetade varumärke INKOM är en förkortning av företagets egentliga namn - Industrikomponenter AB. INKOM ingår sedan 2006 som ett helägt dotterbolag i Teqniongruppen. 

Affärsidé

Marknadsföra elektromekaniska- och elektroniska komponenter från ledande utländska leverantörer genom personlig försäljning till företag och slutkunder inom industrisektorn samt till andra krävande applikationer.

Vision

Industrikomponenter's målsättning är att förse Nordisk industri med komponenter av mycket god kvalitet.

Komponentvalet

Att styra komponentvalet är långt ifrån det lättaste momentet i ett utvecklingsprojekt. Utbudet är stort och det är viktigt att man lyckas vaska fram en optimal avvägning mellan pris, prestanda och kvalitet.

Vi på INKOM ser det som vår uppgift att försöka hjälpa dig så gått det går i valet på bra elektromekaniska- och elektroniska komponenter. Webbsidan som du nu är inne på är tänkt att ge dig en första bild av vårt företag och samtidigt ge en kortfattad presentation av våra olika produkter.

Industrikomponenter AB, Inkom, levererar elektromekaniska- och elektroniska komponenter inom Norden till olika applikationer såsom: tåg, anläggningsmaskiner, militärt, marint, automationsutrustning och kranar. Vi arbetar med ledande internationella leverantörer och vi levererar inom hela Norden från eget lager i Kista.

Industrikomponenter AB
Österögatan 2, SE-164 40 Kista
Tel: +46 (0)8-514 84 400
Fax: +46 (0)8-514 84 401
E-post: info@inkom.se
Org.nr: 556111-8505