Kapslingar

Polyester

PDF

UL-godkända
IP67
Ex-godkända

Aluminium

PDF

UL-godkända
IP67
Ex-godkända

Rostfritt

PDF

UL-godkända
IP66
Ex-godkända


Polykarbonat&ABS

PDF

UL-godkända
IP 65
-40- +120C (polykar)
-40- +80C (ABS)

Golvskåp rostfritt

PDF

UL-godkända
IP66
Modulära
Option glasdörr

Gummikapslingar

PDF

Ingen kondens
IP65
Stryktåliga
Tåligt mot kemikaler


Plåtkapsling Pulsar

PDF

Plåtkapslingar
Stor flexibilitet till rätt pris.

 
 

Industrikomponenter, INKOM´s kapslingsprogram har dom certifikat och IP-klassningar som krävs för dom flesta marknader och miljöer. Möjlighet till kundspecifika lösningar i rostfritt, polyester, gummi eller aluminium där vi har möjlighet att skräddarsy en lösning inkluderat förskruvningar, membran och låsmutter i rätt material för din applikation.

Bernstein kan erbjuda obearbetade alternativt bearbetade kapslingar i plast och aluminium enligt Ex och UL. IP67 samt temperaturområden från -55oC  till +80oC.

Ilinox som är vår partner inom rostfritt har lösningar  för både industri, livsmedelsindustri samt Ex. Kapslingarna är UL-godkända och har som standard IP66. Vi tar fram speciallösningar även vid mindre volymer och kan erbjuda målning av den rostfria ytan om så önskas.

GIFAS program gällande gummikapslingar ger en unik möjlighet att få en lösning som är både stryktålig och garanterar utebliven kondens i kapslingen även vid stora temperaturskillnader.

Pulsar plåtkapslingar eller lådor.
Stort standard-utbud av kostnadseffektiva enklare plåtkapslingar och helt kundanpassade lösningar.
Väggmonterat, Infällt, 19”-RACK.

För mer info kontakta:

Fredrik Haag
070-266 81 21
fredrik.haag@inkom.se

Industrikomponenter AB, Inkom, levererar elektromekaniska- och elektroniska komponenter inom Norden till olika applikationer såsom: tåg, anläggningsmaskiner, militärt, marint, automationsutrustning och kranar. Vi arbetar med ledande internationella leverantörer och vi levererar inom hela Norden från eget lager i Kista.

Industrikomponenter AB
Österögatan 2, SE-164 40 Kista
Tel: +46 (0)8-514 84 400
Fax: +46 (0)8-514 84 401
E-post: info@inkom.se
Org.nr: 556111-8505