27 februari 2023

Teknisk Säljare | Ny Energi

Vi är ett galet gäng och vi vill ha fler ingenjörer. Wild and Crazy är lika bra som armbågar och målfokusering. Solcellsmarknaden är det hetaste inom Ny Energi.

Vi på INKOM har den senaste säkerhetstekniken för storskaliga parker och fastigheter. Vi letar efter Tekniska Säljare som älskar ny teknik och vill dominera marknaden. Den här chansen kan du inte missa!

Ditt uppdrag!

Som Teknisk Säljare är ditt huvudsakliga ansvarsområde att bearbeta olika typer av solcellsprojekt över hela Norden. Tjänsten innebär att du självständigt söker upp och bygger varaktiga relationer med potentiella och befintliga kunder inom segmentet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för att driva hela säljcykeln framåt samt att vara en trygg partner gentemot dina kunder och leverantörer. Vi värdesätter relationsbyggande och ett tätt samarbete med varje kund, vilket ofta innebär stor variation av arbetsuppgifter.  I rollen är du en del i Ny Energi-teamet, har en egen försäljningsbudget och rapporterar till VD. Tjänsten utgår från kontoret i Kista. Som en del i rollen ingår det resor till kunder, leverantörer och mässor i framförallt Norden, men även övriga Europa.

Det här är du!

Du är en stjärna och vill vara bäst! Du tar egna initiativ för att driva din egna framgång. Med din personlighet skapar du intresse för nya tekniska lösningar och har ett affärssinne som gagnar alla parter. Du trivs i sociala sammanhang och har lätt att förklara komplexa lösningar på ett pedagogiskt sätt.

Det här kan du!

  • Du har en teknisk högskoleutbildning i grunden, gärna med inriktning på energi, elektronik eller elkraft.
  • Du har ett genuint tekniskt intresse och brinner för ny teknik.
  • Du är målinriktad, har hög drivkraft, identifierar möjligheter och medverkar i förbättringsarbete.
  • Du har goda kunskaper i tal och skrift, både svenska och engelska.
  • Du har B-körkort.

Det här är en stjärna i kanten!

  • Kunskap inom moderna energisystem, utformning och konstruktion av DC-system.
  • Erfarenhet av teknisk försäljning / projektförsäljning.
  • Tidigare arbetat med CRM-system, gärna Hubspot.
  • Marknadsföring inom B2B.

Det här får du!

Ett galet kul gäng.

Du kommer få sjukt bra kondition. Vi diggar löpning, skidåkning, segling, simning, cykling, spinning, innebandy och många andra aktiviteter. En del av dessa på arbetstid 🏃‍♀️

Vi erbjuder heltidstjänst på en utvecklande position med internationella kontakter, där du har möjlighet att utbildas och utvecklas i olika riktningar inom företaget. Du kommer att arbeta med ett professionellt och engagerat team där kreativitet och entreprenörskap värdesättes.

Ansök nu!!!

Ansökan skickar du till emelie.lindqvist@atalent.se, tel: 0766 20 12 50

Krångla inte till det, vi vill ha ett mejl där du berättar vad du kan och hur vi får kontakt med dig.

Gör det nu så har du din framtid säkrad 🚀

INKOM Industrikomponenter AB har gått från klarhet till klarhet med nya tekniklösningar de senaste decennierna

Industrikomponenter AB INKOM är en del av Teqnion-koncernen, med bolag inom industri, tillväxt och nischade produkter. Teqnion är listad på Nasdaq med tjugofem dotterbolag och en omsättning på över 1300 MSek. INKOM hjälper kunder inom nordisk industri med högkvalitativa elektromekaniska-, elektroniska komponenter och teknik till olika branscher såsom ny energi, ESS, snabbladdare, el-fordon, moderna produktionslinor samt marin- och försvarsapplikationer. I dagsläget finns på företaget tre etablerade säljteam med ansvar för segmenten Ny Energi, Industri samt Tåg.

Skicka din ansökan