Ny energi

Kraftfulla litiumjonbatterier är numera den vanligaste batteritypen för mobila applikationer. Att på ett säkert sätt kunna bryta strömmen när systemet ser en avvikelse eller när en krasch uppstår är nödvändigt. Att kontaktorerna bryter säkert utan vidare skador är nödvändigt för att galvaniskt isolera batteriet mot de övriga elektriska systemen.

Produktansvarig

Förnybar energi, batteridrift, laddning och DC-system

Morgondagens mobila lösningar – Säker DC-drift.

När den förnybara energin byggs ut är det vanligt att det är högspänd DC. Dessa system drivs med högre och högre strömmar, strömmar som kräver robusta och säkra kontaktorer. System med högspänd DC ställer även höga krav på kablar och kontaktdon.

Vi kan hjälpa dig med likströmsapplikationer såsom batteri- och solcellsystem, energilagring, växelriktare, el- och batteridrivna fordon.

Vi har ett stort utbud av kontaktorer, kontaktdon, batterier och sensorer för att mäta ström och spänning, säkerhetsbrytare och kompletta off-gridsystem.

Filtrering

Bransch/användning

Produktkategori

Produkttyp

Egenskaper

Tillverkare

Support

Tveka inte –  Hör av dig med dina frågor!

Har du några frågor om våra produkter eller lösningar? Då är det bara att höra av sig till en av våra kompetenta medarbetare!

Kontakta oss

Dokumentation

Ladda ner produktkataloger & datablad

Här kan du ladda ner våra gedigna produktkataloger och informativa datablad.

Se dokumentation