31 maj 2023

Rostfritt för Livsmedel och Industri!

Utforska våra rostfria kapslingar, noggrant designade och konstruerade för att möta de krävande behoven inom foodtech och industri. Med enastående hållbarhet, hygieniska egenskaper och oöverträffad funktionalitet är våra skåp den perfekta lösningen för företag som behöver pålitlig förvaring och organisering.

Med utveckling och produktion i Parma, Italien finns genom åren många livsmedelsproducenter som kunder.  Ilinox tillverkar kapslingar och skåp i rostfritt stål för industri, livsmedelsindustri samt IECEx/ATEX applikationer. Kapslingarna/skåpen är som regel UL-godkända och har som standard IP66. Vi tar fram speciallösningar även vid mindre volymer.

  1. Våra kapslingar är tillverkade av premium rostfritt stål och tål de tuffaste miljöerna och hög användning. De är motståndskraftiga mot korrosion, stötar och extrema temperaturer, vilket garanterar lång livslängd.
  2. Hygien på toppnivå: Inom foodtech och industri är oöverträffad renlighet avgörande. Våra rostfria skåp är otroligt lätta att rengöra och desinficera. De är designade för att uppfylla stränga hygienstandarder, vilket minimerar risken för kontaminering och säkerställer absolut säkerhet för dina produkter.
  3. Anpassningsbara alternativ: Vi förstår att varje företag har unika behov och utrymmesbegränsningar. Därför finns våra rostfria skåp i olika storlekar, konfigurationer och hyllalternativ. Oavsett om du behöver skåp med justerbara hyllor, dörrar eller specialanpassade fack kan vi skräddarsy våra lösningar efter dina specifika krav.
  4. Mångsidighet: Våra skåp är mångsidiga och passar för en rad olika applikationer inom foodtech och industri. Oavsett om du driver en restaurang, livsmedelsfabrik eller annan industriell verksamhet, kommer våra rostfria skåp att leverera pålitlig förvaring och organisering som passar dina specifika behov.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur våra rostfria stålskåp kan förbättra effektiviteten och funktionaliteten i din verksamhet.

https://inkom.se/tillverkare/ilinox/